Запчастини для вантажних автомобілів і тракторів (опт/роздріб)
Головна
>  
Новини
>  
Компанія Автокомпоненти АВТЕК переміщує та розширює складський комплекс!

Новий великий склад у Києві!

08.09.2021

Компанія Автокомпоненти АВТЕК перемістила свій склад на територію власного бізнес-центру та значно розширила асортимент продукції.   

 


Склад автомобільних компонентів АВТЕК тепер знаходиться у Святошинському районі міста. Раніше ж продукція компанії зберігалася під Києвому містечку Бородянка.

У просторому приміщенні площею 6 000 м² ми розмістили весь можливий асортимент оригінальних запасних частин до вантажної техніки вітчизняних та світових автомобільних брендів, а також продукцію власних торгових марок SILA і TIGEAR.

  

Мезонінні конструкції та фронтальні стелажі передбачають зберігання близько 25 тисяч видів товарів. Тож ви можете більше не сумніватися в наявності потрібної деталі. На новому складі компанії Автокомпоненти АВТЕК знайдеться місце для всіх позицій з онлайн-каталогу в потрібному обсязі, а система гравітаційних стелажів і гнучкий конвеєр забезпечать швидке відвантаження замовлення без жодних пошкоджень.

 

Ми подбали й про комфортну доставку товару своїм клієнтам. Насамперед оновили автопарк для доставки по містуПротягом 2 годин ви отримаєте необхідні запчастини в межах Києва. Також можливий самовивіз. Потрібно лише домовитися з менеджером компанії про зручний час і самостійно приїхати та відвантажити своє замовлення. 

 

Крім того, спеціалісти компанії в короткий термін допоможуть підібрати найбільш підхожі деталі для будь-якої вантажівки, трактора чи спецтехніки. Ми пропонуємо вигідні умови оплати та доставки замовлень будь-якого обсягу як оптом, так і в роздріб.